'Bend it like Beckam' er tilbage på mitCFU

Den populære film til engelskundervisningen Bend it like Beckam er igen at finde på CFU’s filmhylder. mitCFU oplyser, at lærerne har garanti for at kunne tilgå filmen de næste fem år.

Publiceret

Det gik ikke ubemærket hen, da en af engelsklærernes favorit undervisningsfilm i foråret forsvandt fra CFU.

Fra den ene dag til den anden var det nemlig ikke længere muligt at vise filmen Bend it Like Beckam i sin undervisning til stor frustration hos både CFU og for engelsklærerne.

Over for folkeskolen.dk/engelsk gjorde konstitueret chef for Center for Undervisningsmidler Marcus Dietrich det da også ganske klart, at man i CFU arbejdede på højtryk for at kunne få filmen tilbage.

”Vi arbejder på at få filmen tilbage. Og det er særligt ærgerligt, at den er blevet fjernet midt i et skoleår, hvis man allerede har brugt den i sin undervisning”.

Fra Marcus Dietrich lød forklaringen på filmens forsvinden desuden:

”Typisk kan det handle om, at filmrettighederne bliver solgt til en ny rettighedshaver – ligesom når man sælger sit hus. Og så står vi med en ny ejer, der åbenbart ikke ønsker at dele rettighederne med os”.

Storfilm tilbage

Men nu er filmen altså tilbage og klar til endnu et skoleår. Og begejstringen blandt engelsklærerne er stor.

På engelsklærernes Facebook-gruppe vælter det ind med både likes og glade kommentarer på opslag om filmens tilbagevenden.

Også hos CFU er begejstringen stor, som oplyser til Folkeskolen, at det er lykkedes for Angel Films at få filmen de næste fem år og tilbudt den til mitCFU.

Desuden forklarer de, at man hos mitCFU har efterlyst filmen hos alle de rettighedshavere, de samarbejder med, i håb om at de vil opkøbe education rettigheder og tilbyde den ind i mitCFU, hvilket i dette tilfælde er lykkedes.

Powered by Labrador CMS