Anmeldelse

Talking to Strangers

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Første dag i sommerferien forsvinder tiårige Caroline Mitchell. Hun er sidst set kravle ind i en fremmed mands bil. Hovedpersonen, 15-årige Maggie Kennedy, er en af dem, der sidst har set hende. Sammen med nogle venner beslutter hun sig for at undersøge sagen nærmere. Maggies nye nabo virker underlig, og en nat hører hun mærkelige lyde inde fra hans have .

Fakta:

Titel: Talking to Strangers

Forfatter: Anne Cassidy

Pris: 83,75 kroner

Sider: 96 sider

Serie: Teen Readers

Type: Bog

Forlag: Alinea

John Cullen, en af Maggies venner, har tilsyneladende et godt øje til Maggie, men dels trigger han noget i hendes egen fortid, hun helst vil glemme, dels er han ikke helt den person, han udgiver sig for at være. Overraskelserne er mange og synes ingen ende at tage.

Denne bog, i serien "Teen Readers", er et rigtigt spændende bud på en god og underholdende frilæsningsbog inden for genren krimi, beregnet til 8.-9. klasse. Der er engelske ordforklaringer på hver side, og bag i bogen er der et spørgsmål per kapitel og et forslag til en dramatisering af bogens afslutning. Hvis man yderligere har behov for opgaver til bogen, kan de findes på www.easyreader.dk

Powered by Labrador CMS