Lærerforeningen

Tirsdag formiddag lancerede Danmarks Lærerforening sin nye hjemmeside, der ifølge formand Gordon Ørskov Madsen først og fremmest skal forbedre medlemmernes digitale møde med deres fagforening.

DLF er gået i luften med ny hjemmeside

Danmarks Lærerforening relancerede tirsdag formiddag dlf.org med nye funktioner og nyt design. Formand Gordon Ørskov Madsen kalder tiltaget ”en tiltrængt modernisering”

Publiceret Senest opdateret

Danmarks Lærerforening har tirsdag formiddag lanceret en ny og mere moderne udgave af dlf.org, der skal gøre det nemmere for medlemmer og andre at finde rundt på siden og tilgå relevante informationer.

Det er hovedformålet med relanceringen, fortæller formand for Danmarks Lærerforening Gordon Ørskov Madsen.

”Det var en tiltrængt modernisering og et vigtigt skridt i retning af at sikre medlemmerne nem og hurtig adgang til information fra DLF. Det skal være en god oplevelse at møde sin fagforening digitalt. Vores website er stedet, hvor de fleste, som enten er medlem, overvejer det, eller er en af vores samarbejdspartnere, møder os først”, siger han.

”Det nye design er også led i at skabe en stærkere visuel identitet for DLF”, tilføjer Gordon Ørskov Madsen.

Ny teknologi

Samtidig er den nye hjemmeside bygget på en nyere teknologi end den gamle, der var fra efteråret 2013, hvilket forbedrer sikkerheden på siden.

”Den nye teknologi betyder også, at det nye site kan tilgås lige så godt fra en smartphone som fra en traditionel computer”, siger Gordon Ørskov Madsen.

Han hæfter sig særligt ved den nye og forbedrede søgefunktion på siden.

”Jeg er selv meget optaget af, at måden man finder rundt på et website skal være enkel og ligetil. Når man går ind på en hjemmeside, skal man nemt og logisk kunne finde frem til de informationer, man skal bruge”, siger Gordon Ørskov Madsen.

DLF’s lokalkredse er endnu ikke rykket over på det nye system, men det vil mindst 73 af dem gøre til efteråret.

Hvert år har dlf.org mere end 1 million besøg.