Få alt om dine fag direkte i indbakken med de nye faglige nyhedsbreve fra folkeskolen.dk's faglige netværk.
Få alt om dine fag direkte i indbakken med de nye faglige nyhedsbreve fra folkeskolen.dk's faglige netværk.

Gå ikke glip af nyheder om dit fag – tilmeld dig de nye faglige nyhedsbreve

Du får ikke længere nyheder om fagene i dit personlige nyhedsbrev fra folkeskolen.dk. De faglige netværk har nemlig fået hvert deres nye nyhedsbrev – spækket med alt om det enkelte fag. Tilmeld dig og hold dig opdateret på alt om lige netop dine fag.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er dit nyhedsbrev fra folkeskolen.dk blevet lidt tommere?  

Det er der en god forklaring på. For at give endnu mere plads til det fagfaglige har vi nemlig skilt fagene ud i deres helt egne nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig, hvis du vil holde dig opdateret på lige netop dine fag.

I de faglige nyhedsbreve vil du fremover - dagligt eller hver anden uge - kunne læse artikler, anmeldelser, blogs og debatindlæg fra folkeskolen.dk's faglige netværk.

Derfor er alt det ikke længere med i det personlige nyhedsbrev, du plejer at få fra folkeskolen.dk. Og hvis du ikke plejer at få et nyhedsbrev, er det her da den oplagte mulighed til at vælge, præcis hvilke fag og emner, du gerne vil følge med i!

På din profilside på folkeskolen.dk kan du altid få et overblik over, hvad du er tilmeldt, så du kan vælge de mest relevante nyhedsbreve for dig.

Vi håber, du bliver glad for de nye faglige nyhedsbreve.

Powered by Labrador CMS