Debat

De små ting, kan ændre meget for en ordblind

Ordblindhed få måske ikke den opmærksomhed det behøver alle steder. Det er ikke for at pege finger, fordi ved godt I som lærere har meget at se til. Men i virkeligheden er det små ting og ændringer der kan hjælpe ordblinde og andre med læse- staveproblemer, til en lettere skolegang.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har lavet et indlæg hvor forældre også er kommet med deres inputs og erfaringer, så vi kan arbejde på en løsning sammen. Det er ikke kun skolen, der skal gøre sit, for at løse problemet. Forældrene skal også være en del af løsningen.

Jeg arbejder på et indlæg omkring, hvad forældre kan gøre i forhold til skolen, hvis man har et ordblind barn. Jeg vil rigtig gerne have input og ideer fra dig, til at lave dette indlæg. Jeg håber meget du vil skrive en kommentar herunder, så vi kan få den viden der ud!

Mvh 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jesper Sehested Jensen - etlivsomordblind.dk

Powered by Labrador CMS