Debat

Sommerskole i Karlstadmodellen

Sidste sommer afholdt PPR i Køge Danmarks første sommerskole i Karlstadmodellen. Det blev en kæmpe succes og i år gentages succesen. Sommerskolen henvender sig til familier som anvender eller ønsker at anvende Karlstadmodellen til deres barns sprogudvikling. Karlstadmodellen er diagnose neutral og alle børn kan med fordel anvende modellen. Sommerskolen finder sted i Køge i uge 32 fra d. 5. - 8. august.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Karlstadmodellen er en svensk udviklet sprogudviklingsmodel, der bygger på værdier såsom ligeværd og meddelagtighed. Der arbejdes med netværk og der tages udgangspunkt i det enkelte barn.

Sommerskolen bygges op over et dagsskema med foredrag om dagens sproglige tema, individuel vejledning med barnet og dets netværk, samt forskellige aktiviteter, der alle har til formål at styrke den enkelte i at kunne deltage aktivt i et sprogligt netværk.

Sommerskolen er et tilbud til forældre, personale og andre i barnets netværk om sammen at lære om barnets sprogudvikling og sprogtræning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Se den vedhæftede invitation for yderligere oplysninger om sommerkolen.

Powered by Labrador CMS