Citat

Playful Learning-samarbejde fortsætter efter ny donation fra Lego Fonden

Publiceret Senest opdateret

Det nationale program Playful Learning (P+L), der handler om at udforske, udvikle og integrere legende tilgange i skoler og dagtilbud, fortsætter frem til 2026.

Det er muligt, fordi Lego Fonden donerer 100 millioner kroner, der skal gå til at igangsætte konkrete indsatser i flere af landets kommuner med initiativer, som kan hjælpe mod eksempelvis eksklusion og manglende motivation.

Hovedfokus de kommende fire år bliver at nå ud til endnu flere kommuner og skoler, skriver Playful Learning i en pressemeddelelse.

"I for mange år har vi fokuseret for ensidigt på standardisering, testresultater og målstyring. Når vi sammen skal i en anden retning, hvor børns engagement, kreativitet og trivsel igen står i centrum, må politiske reformer understøttes af pædagogisk udvikling. Vi har brug for indsatser, der forstærker børns kreative, eksperimenterende og legende tilgang til verden og deres lyst til at lære. At være kreativ og legende gennem hele livet, er en central del af det at være menneske og en nødvendighed i en omskiftelig og global verden", siger programchef for Playful Learning-programmet Tobias Heiberg.

Playful Learning-programmet blev iværksat i 2018.

playful-learning.dk: Milliondonation skal styrke trivslen blandt børn og unge i dagtilbud og skoler

Powered by Labrador CMS