Citat

Blandt redskaberne i det nye 'fælles-skab' er digitale refleksionsspil baseret på film med levende skuespillere, der vil skabe en helt ny måde at afholde et forældremøde på, og som har til formål at få alle forældres stemmer og kræfter i spil, så der skabes gode aftaler for børnefællesskabet blandt forældrene.

Fondsprojekt: Forældre vil spille en større rolle i at inkludere udsatte børn og familier

Publiceret Senest opdateret

Foreningen Skole og Forældre skal de næste tre år stå i spidsen for et projekt, Fælles-skabet, som har har til formål at få alle børn, der lever i økonomisk fattigdom og i udsatte positioner, med i børnefællesskaberne i skolen.

"Forældre til børn i folkeskolen bør tage et større ansvar for at få børn i udsatte positioner med i klassens fællesskab. I dag ved vi som forældre slet ikke nok om, hvordan vi kan bidrage. Skole og Forældre vil udvikle forældremødet på en ny måde, så vi får flere stemmer i spil, skabt tillid og afstemt forventninger forældrene imellem", siger formand for organisationen Rasmus Edelberg i en pressemeddelelse.

Egmont Fonden støtter projektet med 3,9 mio. kr., og Skole og Forældre har ansat Thea Nørgaard Dupont som projektansvarlig.

skole-foraeldre.dk: "Nyt projekt skal få alle børn med i fællesskabet i skolen"

Powered by Labrador CMS