Ledelse

”Det betyder meget, at den måde jeg ønsker at være leder på, er i overensstemmelse med det mine medarbejder mærker. Jeg vil gerne være sådan en leder, der får det bedste frem i mine medarbejdere, så det i sidste ende gør en forskel for borgerne. Derfor bliver jeg meget rørt over, at det faktisk lykkes", siger en stolt modtager af årets leder-statuetten.

PPR-chef er årets leder i Nordjylland

Publiceret Senest opdateret

Maria Skov Larsen, leder af Inklusion-PPR i Rebild Kommune, er blevet hædret med Den Nordjyske Ledelsespris, der årligt uddeles af en række organisaitoner og virksomheder i Nordjylland. Prisen går til en leder, som er noget særligt - og som gør en forskel for sine medarbejdere og for virksomheden som helhed. Og det er medarbejderne, der indstiller deres leder til prisen.

“Maria sikrer et trygt og bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor der er plads til anerkendelse, humor, god stemning og høj faglighed. Der er en stor psykologisk tryghed i PPR i Rebild, og det har Maria en stor del af ansvaret for", skrev medarbejderne på PPR-kontoret i Rebild blandt andet i deres indstilling.

”Vi har en helt unik og kompetent leder, som har integritet, er modig, tager de svære beslutninger og står bag os som individer og afdeling. Samtidig forbliver hun tro mod sig selv og sine værdier fagligt og menneskeligt, hvilket man mærker som medarbejder.”

ucn.dk: "Maria Skou Larsen blev årets nordjyske leder"