Børne- og Kulturhuset Høje-Taastrup årets skolebyggeri

Skole med indbygget børnekulturhus er Årets skolebyggeri

Publiceret

Børne- og Kulturhuset i Tåstrup er netop kåret som Årets Skolebyggeri. " Som en kinesisk æske smelter fire fritstående 'bokse' sammen både fysisk og fagligt med hvert deres fokus på musik, kreativitet, småbørnsmiljø og bevægelse hedder det i firmaet Nohr-Cons beskrivelse af årets vinderbyggeri. 

Bygningen huser både en tosporet skole fra 0. – 6. klasse, fritidsordning, dagtilbud, musikskole, billedskole, dramaskole og forskellige idrætsklubber. Indendøre tager undervisningen udgangspunkt i det '21. århundredes kompetencer'.

”Vi er meget stolte over, at Børne- og Kulturhuset i Høje-Taastrup er kåret som Årets skolebyggeri 2023", siger borgmester Michael Ziegler, Høje-Taastrup, i en pressemeddelelse. "Det er en flot anerkendelse af, at Børne- og Kulturhuset kan noget særligt. Vi sætter kultur og kreativitet i højsædet ved at samle skole, dagtilbud, musik-, billed- og dramaskole, kulturtilbud og foreninger, og børnene er omgivet af dygtige og dedikerede pædagoger, lærere, kulturformidlere og professionelle undervisere. Prisen er en flot anerkendelse af, at Børne- og Kulturhuset er et nyskabende samlingssted for alle byens børn og unge". 

Nohrcon.dk: "Børne- og Kulturhuset i Høje-Taastrup kåret til Årets skolebyggeri 2023"