Jette Boye er død

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere lærer, tillidsrepræsentant, fællestillidsrepræsentant og næstformand i Bornholms Lærerforening Jette Boye er død, 66 år.

Tidligt blev Jette fagligt engageret og valgt til tillidsrepræsentant på sin skole, i 1989 valgt til kommunerepræsentant og kredsstyrelsesmedlem i Kreds 71. I perioden 2002-2013 var Jette valgt som næstformand.

Gennem sit faglige arbejde har Jette i disse mange år sat stort præg på de lokale arbejds- og lønforhold for øens mange lærere og ansatte i folkeskolen.

Efter Jettes pensionering havde vi i kredsen fornøjelsen af Jettes selskab, idet hun var engageret i arbejdet med et jubilæumsskrift i anledning af den lokale lærerforenings 175-års jubilæum. Dette skrift udkommer september 2015.

Ingen var i tvivl om hendes engagement og interesse i samfundets udvikling.

Jette Boye efterlader sig sønnerne Mikkel og Anders, svigerdøtre og fire børnebørn. Vores tanker går til familien. Æret være Jettes minde.

Powered by Labrador CMS