Anmeldelse

Inspirerende

Ikke alle aktiviteter er nye, men bogen forsyner den voksne med mange nyttige tips. Aktiviteterne vil udfordre eleverne på mange forskellige måder.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

”Så ka’ de lære det - om naturen" er en farverig, gennemtænkt og praktisk aktivitetshåndbog til børn fra et til ni år. Den er nem og overskuelig med grundig vejledning og henvisninger til mange hverdagsaktiviteter i skov og ved strand eller hvor som helst. Bagerst i bogen findes en nøgle, hvor et bestemt fokus (for eksempel fangelege, form og farver) henviser til aktiviteterne.

Fakta:

Titel: Så ka' de lære det

Forfatter: Inge Benn Thomsen, Henrik Knudsen

ISBN: 9788776077679

Pris: 410

Sider: 143

Forlag: Special-pædagogisk Forlag

Alle aktiviteter bliver overskueligt beskrevet. De inspirerer til udforskning og viden, udvikling og engagement i lærerige rammer. I alle legene følger en beskrivelse af aktiviteten. Det er også beskrevet, hvem der kan være med, fra hvilken alder aktiviteten kan bruges, mål og pædagogiske observationer og udstyr til aktiviteten. Der er plads til egne kommentarer nederst på siden.

Med materialet følger der et observationsskema, der dækker seks udviklingsområder: sprog, socioemotionel udvikling, leg, trivsel, sansning/motorik og hverdagsaktiviteter. Det er til brug i dagtilbud, men kan også anvendes i indskolingen. Skemaet kan være en hjælp til samtaler med forældrene om barnets udvikling.

Bogen er en stor hjælp til dem, som gerne vil igangsætte lege med indhold. Her er 100 lege til inspiration.

Powered by Labrador CMS