Anmeldelse

Foto & Collage - Paint Shop Pro XI

Foto & Collage - Paint Shop Pro XI

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Foto & Collage - Paint Shop Pro XI" er en bog i successerien fra Danmarks Mindste Forlag "Kreativ Computer". Bogens forfatter er it-underviser, studerende på den Grafiske Højskole og elev af Britt Salingboe.

Fakta:

Titel: Foto & Collage - Paint Shop Pro XI

Forfatter: Susie Mikkelsen

Pris: 275 kroner

Serie: 189

Type: Bog

Forlag: Danmarks Mindste Forlag

Med nye og forbedrede fotoredigeringsmuligheder og et indbygget Lærings Center på dansk er programmet utrolig visuelt og nemt at bruge for både voksne og børn. En god lejlighed til at være kreativ på computeren i både faget billedkunst og håndarbejde. Det er ren leg.

Bogen er skrevet til både professionelle fotografer, garvede Paint Shop Pro-brugere og nybegyndere. Alle vil få stor glæde af bogens meget enkle og let forståelige trin for trin-øvelser inden for blandt andet digital scrapping, print direkte på tekstil, vektorgrafik, fotomontage, art media, retoucher og reparer, snapfire med mere.

Selvom bogen tager udgangspunkt i Paint Shop Pro, kan den være rigtig god som inspiration for Photoshop-brugere også.

Der henvises i bogen til forskellige øvebilleder, som man finder på forlagets hjemmeside www.danmarksmindsteforlag.dk