Citat

Mange elever oplever ikke at få de 45 minutters daglige bevægelse i sklen, der var en del af folkeskolereformen. 'Det bliver forhåbentlig anderledes, når bevægelseselementet nu bliver fast integreret i alle fag på læreruddannelsen. Så får lærerne bedre forudsætninger for at involvere bevægelse i deres undervisning', siger Morten Mølholm Hansen.
Mange elever oplever ikke at få de 45 minutters daglige bevægelse i sklen, der var en del af folkeskolereformen. "Det bliver forhåbentlig anderledes, når bevægelseselementet nu bliver fast integreret i alle fag på læreruddannelsen. Så får lærerne bedre forudsætninger for at involvere bevægelse i deres undervisning", siger Morten Mølholm Hansen.

Idrætsforbund jubler: Bevægelse bliver en del af fagene i ny læreruddannelse

Publiceret

Bevægelse bliver en del af alle undervisningsfag i den nye læreruddannelse, som et politisk flertal i denne uge aftalte, og det vækker glæde i Danmarks Idrætsforbund.

"Det er en stor sejr for os i DIF, for vi har kæmpet for det i lang tid. Men den største sejrherre er børnene. Vi ved, at bevægelse i folkeskolen er godt for børnenes sundhed, trivsel og indlæring. Når fremtidens lærere er uddannede i, hvordan man inddrager bevægelse i skoledagen, så får det helt sikkert en positiv effekt på børnene", siger direktør for DIF, Morten Mølholm Hansen.

Pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund

Powered by Labrador CMS