Københavnerlærernes næstformand bliver 60

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flaget smælder altid, når næstformand for Københavns Lærerforening Lars Sten Sørensen har fødselsdag. Han fylder nemlig år den 5. juni på grundlovsdag, og i år bliver han 60.

Lars Sørensen har været medlem af Københavns Lærerforening siden 1988. Han har været lærer på Klostervængets Skole, hvor han også var fagligt aktiv. Siden flyttede han til specialskolen i Ryparken. Han blev valgt til Københavns Lærerforenings bestyrelse i 1998 og valgt til DLF's hovedstyrelse for første gang i 2011 og genvalgt i 2015. I 2012 stillede han op til kampvalg om posten som næstformand for Københavns Lærerforening og vandt.

Lars Sørensen er en meget flittig mand, der deltager i mange møder med medlemmer, kredssamarbejder og andre organisationer. I sin fritid spiller han bridge. Han er gift og har en søn, som er lærer.

Powered by Labrador CMS