Debat

Folkeskoleloven skal overholdes!

Forældre har krav på at deres børn får den undervisning, loven foreskriver!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskoleloven skal overholdes! Jeg hører jævnligt klager fra forældre, som ikke mener, at deres børn får den undervisning loven giver dem krav på. Hvis det virkelig er tilfældet, bør vi undersøge, hvorfor det er sådan. Jeg har stor forståelse for, at det er vanskeligt for skolerne at implementere så stor en reform, og at der kan være nogle indkøringsvanskeligheder. Men der er grænser for hvor længe indkøringsvanskeligheder må vare - vi må ikke tabe flere årgange på gulvet pga. indkøringsvanskeligheder. Hvis skolerne har vanskeligt ved at efterleve kravene i reformen, må undervisningsministeriet oprette eksemplariske forsøgsskoler med de bedst kvalificerede lærere, pædagoger og ledere og vise hvordan reformen implementeres i praksis.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS