Skovvangskolen kan vinde 100.000 kroner for sit arbejde med undervisningsmiljøet.

Aarhusskole nomineret til Undervisningsmiljøprisen

Skovvangsskolen har på trods af corona-hjemsendelser holdt fast i ugentlige elevsamtaler, og dermed hele tiden haft en finger på pulsen i forhold til den enkelte elevs trivsel.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skovvangsskolen nomineres til Undervisningsmiljøprisen for deres systematiske indsats med at afholde elevsamtaler på tværs af 0.-9. klassetrin med afsæt i et growth mindset, skriver Dansk Center for Undervisningsmiljø i en pressemeddelelse.

Centeret har lagt vægt på, at de systematiske samtaler giver medarbejderne en enestående indsigt i elevernes perspektiv og et godt afsæt for at understøtte elevens personlige, sociale og faglige udvikling, og at Skovvangsskolen viser, hvordan systematisk brug af elevsamtaler kan sikre, at elevernes perspektiver og oplevelser er i fokus i situationer med fjernundervisning.

Farvel til karakterræset

Udover Skovvangskolen er Himmerlandscentrets Idrætsefterskole og Høje-Taastrup Gymnasium nomineret til prisen, som udover æren og et diplom, består af en kontant belønning på 100.000 kroner til den vindende skole.

Vinderen afsløres mandag den 27. september, hvor børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil overrække prisen.

Sprogstrategi på Skovvangskolen 

 

Powered by Labrador CMS