Kom og skål med årets vindere af Lærerprofession.dk's priser

Vil du med til prisfest?

Fredag den 15. november uddeler Lærerprofession.dk priser for årets bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og årets bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet. Der er trækkes lod om 30 gæstebilletter

Publiceret

Gode projekter

- Lærerprofession.dk   præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fralæreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fraskoleområdet.

- Et projekt indstilles af eksaminator ogcensor.  

- Uafhængige dommere af lærere, skoleledere, skolechefer,undervisere fra læreruddannelsen og forskere udpeger hvert år treprojekter til præmiering. Læs om formålet og sedommerkomiteerne her

Lærerprofession.dk drives ifællesskab af professionshøjskolerne ogfagbladet Folkeskolen.

- Sponsoreres af Akademisk Forlag, Alinea, Gads Forlag, GoForlag, Gyldendal Uddannelse, Hans Reitzels Forlag, Kähler Design,Lærerstandens Brandforsikring og Sinatur-hotellerne.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vinderne er fundet, og champagnen er lagt på køl.

Der er indstillet 49 projekter, og dommerne har fundet seks vinderprojekter. Hvem, der skal have 1.-, 2.- og 3.-priserne og fagbladet Folkeskolens formidlingspris, afsløres den 15.november i København, hvor der holdes prisfest med sang, taler og champagne hos Lærerstandens Brandforsikring i Kompagnistræde 39 i København fra 13.30 til 17.

Har du - måske sammen med nogle studiekammerater - lyst til at være med, skal du sende en e-mail om det til charlottewesterlund@mac.com senest den 4.november. Skriv "prisfest" i emnefeltet. De sidste 30 stole reserveres efter lodtrækning. Du/I får en e-mail retur, hvis du er blandt de heldige.

Undervejs i vurderingen leder dommerne efter originalitet og vurderer, om projekterne kan inspirere lærere i folkeskolen, lærerstuderende og undervisere på læreruddannelsen. Og de overvejer, om projekterne kan bidrage til udvikling af lærerprofessionen og skolen.

Årets bedste projekter fra lærernes grund- og efteruddannelse er fundet

 

De prisværdige projekter er:

Thomas Kruse Andersen, Læreruddannelsen i Aarhus, Professionshøjskolen Via

Bachelor: Vi skal undervise om modeller - ikke kun med modeller

Helene Salvagni Binderup, Professionshøjskolen Via

PD: Der er piger, der ikke tror på egne evner i matematik

Line Meldgaard Børjesson og Inge Bro Sørensen, Læreruddannelsen i Aalborg, Professionshøjskolen Nordjylland

Bachelorer: Lærere føler sig ikke klædt på til undervisning i nabosprog

Julie Minor Jensen, Læreruddannelsen på Frederiksberg, Københavns Professionshøjskole

Bachelor: Praksisfaglighed i og udenfor skolen

 Henriette Olesen og Mirjam Beck Madsen, Læreruddannelsen i Silkeborg, Professionshøjskolen Via

Bachelorer: Læreren skal give eleven nøgler til at åbne teksten

Malene Roos-Hvam, Professionshøjskolen Via

PD: Læst, men ikke forstået!

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af professionshøjskolerne og fagbladet Folkeskolen. Projektet støttes af Akademisk Forlag, Alinea, Gads Forlag, GO Forlag, Gyldendal Uddannelse, Hans Reitzels Forlag, Kähler Design, Lærerstandens Brandforsikring, Sinatur-hotellerne og Aarhus Universitetsforlag.