Billedkunst
0   7

Billedkunst i 6. klasse er »street«

Gasværksvejens Skole i København er én af få skoler, der i dag har billedkunst i 6. klasse. Det ændrer sig fra sommeren 2020. Her skal alle skoler sætte faget på 6.-klassernes skema. Folkeskolen var på besøg for at følge undervisningen hos 6.u og 6.v. Se billedserien.

Ny aftale styrker billedkunst

Folketinget har vedtaget to aftaler om faget billedkunst:

• I skoleåret 2020/21 bliver billedkunst i 6. klasse obligatorisk.

• I skoleåret 2019/20 skal alle elever have ét af de fire kreative fag håndværk og design, madkundskab, billedkunst og musik som et toårigt valgfag i 7.-8. klasse. Faget afsluttes med en prøve, der indgår som en del af elevernes afgangseksamen.

• Der bliver udarbejdet Fælles Mål til de nye klassetrin og en afsluttende prøve til faget i 8. klasse.

 

 

Folkeskolen.dk/billedkunst

Det faglige netværk om billedkunst er for alle, der underviser eller interesserer sig for faget. I netvær­ket får du ny faglig viden og in­spiration til din undervisning. Du kan også dele dine erfaringer og holdninger med de 4.831 andre, der allerede er tilmeldt netværket.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.576 andre er allerede tilmeldt