Mariagerfjord Kommune
0   15

Mariagerfjord trækker fyring af tillidsvalgt tilbage

Mariagerfjord Kommune har trukket fyringen af tillidsrepræsentanten på PPR tilbage, oplyser en glad formand for Mariagerfjord Lærerkreds Dorte Carstens.

Som begrundelse for, at fyringen er trukket tilbage, har kommunen oplyst, at man ikke kan nå at realisere den planlagte besparelse på PPR i år.

Imidlertid har den varslede fyring af i alt seks tillidsvalgte ud af 42 fyringsvarsler i kommunen medført demonstrationer og møder, hvor også KL har været involveret. Sagen om afskedigelsen af tillidsrepræsentanten på PPR var endt i faglig voldgift, hvis ikke kommunen havde trukket den tilbage. Mariagerfjord Lærerkreds har undervejs stået fast på, at fyringsvarslet var usagligt, da man ikke kan afskedige tillidsvalgte i forbindelse med besparelser.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
430 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt