Idræt
0   3

36-årig sigtet i sag om overvågning i omklædningsrum

Fredag morgen anholdt politiet en mand 36-årig mand og sigtede ham for at have overvåget elever i omklædningsrum på Karensmindeskolen i Himmerland.

Den 4. februar modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra Karensmindeskolen i Støvring om et fund af en rygsæk i et omklædningsrum, der indeholdt noget overvågningsudstyr.  

"Vi indledte straks en efterforskning af sagen, og det er i forbindelse med dette efterforskningsarbejde, at vi finder data med blandt andet optagelser af nogle elever fra skolen, der er ved at klæde om," siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen i en pressemeddelelse.

En 36-årig mand, der er ansat på skolen, blev fredag morgen anholdt i sagen. Han er blevet afhørt af politiet og er bagefter blevet løsladt.

"Men vi opretholder naturligvis sigtelsen mod ham, og vores efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid", siger Frank Olsen, der af hensynet til netop denne efterforskning ikke kan udtale sig i detaljer om sagens enkeltheder.

Artiklen fortsætter under banneret

Vicepolitiinspektøren fremhæver dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på, at der er sket delinger af noget af det beslaglagte materiale.

"Det, vi kan sige, er, at der nu ligger et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi er i fuld gang med at danne os et overblik over sagen, dokumentere forholdene og kortlægge de spor, blandt andet de tekniske spor, der måtte forefindes", fortsætter Frank Olsen i pressemeddelelsen

Han understreger til slut, at hvis politiet i det beslaglagte materiale identificerer nogle personer, så vil de og deres forældre blive kontaktet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
5.369 andre er allerede tilmeldt