Anmeldelse Motion/bevægelse
2   46

Bevægelse i skolen - hvordan går det?

Tidsskriftet kan anbefales til alle lærerstuderende, men især til dem, der skriver bacheloropgave med udgangspunkt i bevægelse og motion i skolen.

KvaN 112: Bevægelse i skolen

Fakta


Titel
KvaN 112: Bevægelse i skolen

Pris
65

Sider
114

Forlag
KvaN

Der foregår til stadighed en diskussion om, hvordan og hvorfor vi skal udvikle bevægelsesområdet i skolen. Dette nye temanummer af "KvaN", ”Bevægelse i skolen”, giver en tydelig, præcis og faglig funderet indsigt i mulighederne med bevægelsesområdet. Det lægger vægt på lærernes handlemuligheder og pædagogiske overvejelser og sætter tydeligt fokus på indførelse af motion og bevægelse også set i sammenhæng med den nye folkeskolereform. Et fokus, der tager udgangspunkt i bevægelse i skolen som et fundament for trivsel, læring, sundhed og dannelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Indholdsmæssigt giver materialet et fint og godt overblik med faglig indsigt og forståelse. Tidsskriftet arbejder med en alsidig tilgang til bevægelse i skolen og med mange relevante perspektiver på at forstå og udvikle bevægelsesområdet i skolen. Materialet sætter eksempelvis fokus på bevægelse set i et historisk perspektiv, bevægelse i en dannelsesforståelse og bevægelse og motion. Der er artikler om, hvordan lærerne oplever udviklingen, og om inkluderet fællesskab gennem motion og bevægelse, om matematik og bevægelse og meget mere.

”Bevægelse i skolen” giver tydelige retninger til diskussionen om bevægelse og motion i skolen, og bogens bidragydere skaber en fin sammenhæng til forståelse af det faglige område. De enkelte problemstillinger i artiklerne uddybes og giver en faglig forståelse. Alle afsnit har omfattende litteraturlister, der giver læseren mulighed for yderligere fordybelse.

Temanummeret giver et fagligt funderet overblik og kan varmt anbefales til alle lærere, der arbejder med bevægelsesområdet i skolen, både som baggrundsviden og som idékatalog til udvikling af undervisning, der er bevægelsesbaseret. Lærerstuderende vil også kunne få stor glæe af det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.175 andre er allerede tilmeldt