Debat

Seksuelle overgreb på børn - spørgeskemaundersøgelse

Hvad ved du om seksuelle overgreb? Jeg vil gerne vide, hvad du ved. Mit formål med spørgeskemaet er at samle viden om viden. Mit håb er, at resultatet af projektet bliver at flere af de børn, der bliver udsat for seksuelle overgreb, kan få hjælp.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er i gang med en projektbeskrivelse på et projekt og har i den forbindelser udarbejdet et spørgeskema. Spørgeskemaet skal sikre større viden om seksuelle overgreb på børn (børn generelt, og ikke kun allerede udsatte børn). Jeg vil gerne tilpasse materialet, så det rammer de enkelte målgrupper skarpest, hvs. så viden er lettilgængelig og præcis.

En af mine målgrupper er lærere, dvs. dig. Derfor denne henvendelse. Til orientering er andre målgrupper pædagoger og undervisere på ungdomsuddannelserne.

Du kan se spørgeskemaet her - det tager max et par minutter at udfylde: Spørgeskema

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

På forhånd et stort tak for hjælpen.

Venlige hilsner Pia

PS. Og spørg endelig - jo mere åbenhed, jo bedre.