Idræt
0   1

Bog om inklusion af handicappede elever i idræt kan nu downloades gratis

I januar 2018 udgav Handicapidrættens Videnscenter bogen ’Alle til idræt’, som er en vejledning, der sigter mod inklusion i faget idræt i grundskolen ved at give indblik i forskellige former for handicap og præsentere forslag til aktiviteter, der tager højde for elever med sensoriske, fysiske og kognitive handicap. Bogen henvender sig således til idrætslærere, pædagoger og andre, som arbejder med faget idræt. Hidtil har det kun været muligt at købe bogen i en fysisk udgave, men nu kan du downloade den gratis og få eksempler på aktiviteter til et helt skoleår fra 1. til 9. klasse med tilpasninger til elever med forskellige typer af handicap.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.461 andre er allerede tilmeldt

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.159 andre er allerede tilmeldt