ADHD
0   2

Skoleskydning har fået 17-årig med ADHD til at blive frivillig foreningsleder

17-årige Ninna Højlund er ved at blive lært op i at åbne Nyborg Skytteforening og i at blive banevagt. Det betyder, at hun skal holde styr på, hvem der skyder, og hvem der låner våben af foreningen. For få år siden havde det været en umulig tanke, at Ninna Højlund med en kraftig ADHD-diagnose, ekstrem generthed og meget hidsige udfald skulle kunne varetage dén opgave, men så kom hun med i et DGI fokus-forløb med sin skole, Nyborg Heldagsskole, skriver dgi.dk. Et fokus-forløb er et samarbejde mellem skoler, skytteforeninger, kommuner og forældre til børn med ADHD. Efter få gange på skydebanen var hun solgt, og i dag er hun også ved at tage en instruktøruddannelse. ”Jeg vil gerne være instruktør for børn som mig selv. Jeg vil gerne give det her videre til andre børn med ADHD”, siger Ninna Højlund.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.469 andre er allerede tilmeldt

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.157 andre er allerede tilmeldt