Uskolet
0   7

Curlingpolitikere haster rundt og opvarter borgerne med overflødighedshorn af indgreb

Fænomenet curlingpolitikere breder sig. Der er tale om politisk valgte personer, der ser det som deres opgave at opvarte borgerne med stribevis af lovindgreb og reguleringer, så der aldrig rigtig er fred. »Dybest set handler det om, at curlingpolitikerne ikke har tillid til, at borgerne kan finde ud af noget som helst selv«, forklarer en kritiker, der henviser til uddannelsesområdet som eksempel: »Det ene indgreb afløser det andet, de varter op med reformer, banker hele tiden på med nybagte love og er altid parat til at hente flere forslag, fordi de tror, at borgerne er utilfredse«.

Kritikeren mener, at det alt sammen bunder i, at politikerne er fortravlede og har dårlig samvittighed og derfor ikke kan overskue at tage konflikterne. »Det er sjældent ondt ment. Mange af disse curlingpolitikere tror faktisk, at de gør noget godt«.

Artiklen fortsætter under banneret

 Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ