DLF's hovedstyrelse
0   406

Mindeord

Hovedstyrelsesmedlem Erik Cloyd Ebsen døde torsdag den 26. maj. Som lyn fra en klar himmel holdt Eriks hjerte op med at slå. Det er helt ufatteligt, at Erik ikke er her mere. Tabet for Eriks familie, kone og to døtre er enormt.

Mange har mistet med Eriks død. Eriks engagement, begejstring og positive tilgang var et kæmpe gevinst for Danmarks Lærerforening, og så havde Erik et humør, der var et stort plus i forhold til at få en politisk forsamling til at fungere effektivt.

Jeg er blevet sprogtestet af Erik. Det skete under Folkemødet på Bornholm sidste år. Erik var nemlig også formand for foreningen af tale-hørelærere. Gennem en sjov og enkel sprogtest fik Erik på flotteste vis gjort opmærksom på tale-hørelærernes og foreningens vigtige arbejde. Med sin faglighed, engagement, kreativitet og ønske om at skabe den allerbedste undervisning for eleverne var Erik var ikke bare en formen repræsentant for tale-hørelærerne, men for hele lærerprofessionen.

Det er slet ikke til at forstå, at vi hverken fagligt eller menneskeligt skal have glæde af Eriks indsats mere, men det er med stor taknemmelighed, at vi tænker tilbage på Eriks indsats, og vores sorg er suppleret med glæden over, at vi fik lov til at lære Erik at kende.

Hovedstyrelsen har endnu en gang lidt et tab, der umiddelbart kan føles helt ubærligt, men vi skal klare os uden Erik nu, og i respekt for Eriks indsats og engagement, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at fortsætte det arbejde, som Erik var en del af.

Artiklen fortsætter under banneret

Tusind tak Erik!

På hovedstyrelsens vegne

Anders Bondo Christensen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.522 andre er allerede tilmeldt

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
656 andre er allerede tilmeldt