Lærer til lærer
0   483

Rollemodellering

En rigtig god nyhed og en dårlig nyhed fra fagspecifikt kursus i matematik i Ringsted.

Den gode nyhed er, at jeg er blevet både inspireret og fagligt udviklet på dette Maersk sponserede kursus, udover al forventning. Det er gået op for mig, hvor vigtig en rollemodel kan være, når stof skal formidles og læres. Matematiklærerne på workshops’ne stillede op med spændende og inciterende opgaver og mindede mig om, hvor afgørende det er for mig at have et billede, en rollemodel, at styre efter når der skal foregå læring og udvikling.

Jeg må sige, at det ikke var målene for kurset, der hjalp mig til indtagelsen af det nye, og gamle,  stof.

Heri består den dårlige nyhed… Jeg er ikke sikker på, at jeg har lært det jeg skulle eller burde lære på dette kursus. Forstået på den måde, at min begejstring for læringsmålstyret undervisning er på samme niveau som før. 

Jeg vil sige TAK til workshopholderne og de mange fantastiske medkursister og slutte af med at anbefale dette kursus til ALLE, der ikke er bange for at få ekstra og ikke planlagt læring med hjem.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.317 andre er allerede tilmeldt