Lærer til lærer
0   452

Langt væk fra virkeligheden findes virkeligheden

Overblik er lettere at skabe sig fra et udkigspunkt, end midt i situationen.

Kursus i Ringsted.

 

Hvor er man langt væk fra hverdagen...

Her er ingen teamlærere, der lige skal snakke om en elev. Her er ingen elever, der skal bruge hjælp - hverken til faglige eller sociale udfordringer. Ingen gårdvagt skal klares, og alle pligter er midlertidigt glemte.

Artiklen fortsætter under banneret

Endelig er der tid til faglig fordybelse.

Det føles næsten som det første åndedrag efter en lidt for lang tur under vandet. Endelig kommer man op til overfladen igen. Endelig finder man overskuddet til næste dyk. Og bølgen er sandelig også lige om hjørnet...

Her er lyst og lækkert, kursusholderne er velforberedte og har gode forløb og overvejelser med til os. Vi får mulighed for at snakke sammen med andre matematiklærere, sammenligne noter og udveksle erfaringer.

Det er guld værd.

Det er i dette øjeblik af overskud, vi har muligheden for faglig sparring og fordybelse - at se på vores undervisningssituationer med andre(s) øjne, at overveje alternative fremgangsmåder, anderledes tænkning, og at finde nye inspirationsmuligheder.

Flere kurser af denne slags? - Joeh... Eller måske blot mere tid i det daglige til at tænke over læringen, til at snakke sammen om den med kollegerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.317 andre er allerede tilmeldt