Lærer til lærer
0   343

Valuta for pengene

Hvor er det dejligt at få noget for vores fagforeningskontingent. Hvor er det dejlig at komme på kursus i lige præcis det fag, man brænder for og finder interessant og få et fagligt input, som rykker i tankerne om ens egen hverdag og ens egen praksis.

Der er forskning, der viser, at vi tit underviser, som vi selv er blevet undervist. Så det er dejligt at komme på et kursus, hvor indholdet er relevant, hvor der er mange praktiske øvelser, som ”nørderne” kan sidde sammen om og finder spændende. Den undervisning, vi har fået, har givet inspiration. Vi har været igennem alt fra kompetencer til stofområder med fokus på målstyret undervisning. Så håber vi bare, at vi kan holde fokus på de gode oplevelser, når hverdagen igen indtræder på mandag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.317 andre er allerede tilmeldt