Lærer til lærer
0   329

Tæl til tre, også i 9. klasse.

En lille brainbreaker! Efter kursus i Ringsted, vil vi gerne supplere lidt med kompetenceløft til bevægelse i undervisningen.

Som en lille inspiration til en brainbreak i undervisningen, kan man lade eleverne tælle til tre. Nemt ikke? Lad eleverne være sammen i par, hvor de skiftevis tæller 1-2-3-1-2-3 osv. Man siger kun et tal ad gangen. Her kan man skifte et af tallene ud med en lille bevægelse, f.eks. hånden på hovedet, et hop, en drejning rundt om sig selv, et klap osv. Ender man med 3 bevægelser i stedet for tal, er man nærmest garanteret et grin i klassen. Eleverne har som regel nogle rigtig gode forslag til forskellige bevægelser. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.317 andre er allerede tilmeldt