Skolen i samfundet
0   575

Odense fortsætter med skolehaver to år mere

Projekt Haver til Maver i Skolehaven Falen i Odense fortsætter frem til og med 2015. Det har Odense Byråd netop vedtaget. Projektet begyndte i 2011 og giver skolebørn fra 18 klasser mulighed for at høste egne afgrøder i haverne.

Børnene har naturen som klasselokale og lærer at så, dyrke, høste og tilberede mad af deres afgrøder.


Da projektet begyndte i 2011 var målet at give børn og unge viden om bæredygtighed, miljø og naturoplevelser med mad som omdrejningspunkt.
Erfaring, viden og gode oplevelser er det bedste udgangspunkt for en bæredygtig tilgang til livet, skriver Haver til Maver i en pressemeddelelse. "Lige fra forståelsen af fotosyntesen, når man fjerner ukrudtet, der skygger for ens planter, over affaldssortering, til velsmagende mad, de selv laver på bålkomfuret".

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
745 andre er allerede tilmeldt