Professionshøjskoler
0   308

Ny netportal fra ­professionshøjskolerne

Landets professionshøjskoler - og dermed læreruddannelserne - er nu gået sammen om en portal, hvor deres forskning og udvikling vises frem for alverden.

Det har taget en årrække at få portalen, der kan findes på ucviden.dk, sat i søen, og fremadrettet håber professionshøjskolerne at bidrage med viden, der skal hjælpe til at klare velfærdssamfundets udfordringer.

Artiklen fortsætter under banneret

På portalen findes der beskri­velser af undervisningsforløb, forsknings- og udviklingsprojekter.

»Jeg er helt overbevist om, at portalen vil blive et meget vigtigt værktøj til at dele viden. Den øgede tilgængelighed kan sektorens undervisere og vidensmedarbejdere få stor nytte af i forbindelse med udvikling af undervisning, men i høj grad også i forhold til samarbejdet med vores aftagere, som fremover meget nemmere kan få et overblik over, hvilken viden der faktisk findes inden for et givent område. Det er også en stor styrke, at det er lykkedes at etablere en fælles sektorløsning, da det er klart mest brugervenligt set i et aftagerperspektiv«, siger Ulla Koch, der er formand for UC Videns forretningsudvalg under Professionshøjskolernes Rektorkollegium.

Du kan gå på opdagelse i portalen på ucviden.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ