0   55

Per Bregengaard trækker sig fra politik

Københavns tidligere skoleborgmester, Enhedslistens Per Bregengaard, trækker sig fra Borgerrepræsentationen. Hans afgang kommer efter, at det er kommet frem, at der var rod i regnskaberne i hans tid som skoleborgmester.

Per Bregengaard trækker sig af arbejdsmæssige årsager, står der på Enhedslistens hjemmeside. Men meddelelsen om hans afgang kommer samtidig med, at københavnske lærere og elever massivt protesterer mod den spareplan, som regnskabsroddet, der opstod under Per Bregengaards borgmestertid, har udløst.

Enhedslistens socialborgmester Mikkel Warming mener, Per Bregengaard har gjort et stort arbejde for København. Han beklager på hjemmesiden Per Bregengaards afgang:

Artiklen fortsætter under banneret

"Per Bregengaard har gennem det sidste stykke tid været udsat for et urimeligt hårdt personangreb i forhold til økonomien i Børne- og ungeforvaltningen. Det er helt grotesk, når det fremføres som om Per Bregengaard nærmest skulle have taget pengene selv. Både den daværende direktion og det politiske udvalg har også et ansvar. Ejheller kommunens egen revision eller økonomiforvaltningen opdagede problemerne i tide".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet