Debat

Giv alle medlemmer stemmeret!

DLFs hovedstyrelse må hasteindkalde sig selv og omgøre sin beslutning, så alle medlemmer af DLF - af ledelsen udråbt til at være Danmarks mest demokratiske fagforening - har stemmeret ved urafstemningen om en ny arbejdstidsaftale!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er jo fuldkommen tragisk og moralsk forkasteligt, at en fagforening, hvis fornemste opgave er at varetage ALLE sine medlemmers interesser på arbejdsmarkedet, udelukker en større gruppe af sine egne medlemmer fra at kunne stemme om en arbejdstidsaftale, de fremover vil skulle arbejde under, hvis den vedtages.

I spiller hasasard med medlemmernes opbakning til DLF!

Derfor må DLFs hovedstyrelse hasteindkalde sig selv og omgøre sin beslutning, så alle medlemmer af DLF - af ledelsen udråbt til at være Danmarks mest demokratiske fagforening - har stemmeret ved urafstemningen om en ny arbejdstidsaftale!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget