LB

"I LB Forsikring har vores fokus altid været på fællesskaber og at skabe relationer med andre, der også arbejder for fællesskabet", siger Jan Kamp Justesen, CEO i LB Forsikring om selskabets nye strategi.

Nu skal soldater og akademikere også forsikre sig i Lærerstanden

LB Forsikring åbner for flere faggrupper, men samtidig ophører samarbejdet med pensionsforsikringsselskabet PFA efter fire år.

Publiceret

Oprindeligt var det lærerstandens forsikringsselskab, men i dag er omkring 440.000 danskere, der arbejder inden for undervisning, pædagogik og sundhed, medlemmer af LB Forsikring. Og nu åbner selskabet også for, at ansatte i Forsvaret og alle akademikere kan blive medlemmer af det medlemsejede forsikringsselskab. Også  klinikassistenter, fodterapeuter og faglærte social- og sundhedshjælpere bliver medlemsberettigede.

CEO i LB Forsikring Jan Kamp Justesen ser en naturlig relation til de nye medlemsgrupper:

"Vi har historisk set været et forsikringsfællesskab for dem, der er noget for andre. Vi har som selskab et samfundsansvar, og det ansvar er også at passe på dem, der passer på andre og verden omkring os. Derfor er det for os naturligt, at vi udvider kredsen af de faggrupper, der kan blive en del af vores fællesskab", siger han i en pressemeddelelse.

”Vi ser et marked i udvikling, at relationer brydes og nye opstår. Vi har derfor det seneste års tid arbejdet på at sætte vores egen strategiske retning. Vores fokus er at styrke LB Forsikring og at sikre, at pengene altid arbejder for medlemmerne og fællesskabets bedste. Vores evne til at være relevant og værdiskabende for medlemmerne i dag er helt afgørende for vores evne til at kunne være relevant for medlemmerne i fremtiden", siger Jan Kamp Justesen.

En anden konsekvens af den nye strategi er, at samarbejdet med pensionsforsikringsselskabet PFA ophører 1. juni efter fire år. De 11.500 personer, der er kommet ind i LB Forsikring via samarbejdet med PFA, kan fortsætte, så længe de ønsker det.