Knap 30 procent sagde ja i Københavns Lærerforening

I modsætning til det massive nej i Danmarks Lærerforening, var der 29,1 procent ja blandt lærer-stemmerne i Københavns Lærerforening, hvor bestyrelsen da også stod splittet i sin vurdering af mæglingsforslaget.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stemmeprocenten var 68,9 i Københavns Lærerforening, der har sin egen overenskomst med Københavns Kommune og stemmer som selvstændigt medlem af Lærernes Centralorganisation. I Københavns Lærerforenings bestyrelse anbefalede fem et nej, og fire, herunder formand Jan Trojaborg, et ja. Det blev til 70,9 procent nej og 29,1 procent ja.

I Danmarks Lærerforening var nej'et massivt, kun i Vestsjællands Lærerkreds, Sindal og på Læsø sneg ja'et sig lige op over de 20 procent. Excel-filen med stemmefordelingen kan igen downloades øverst til højre for denne nyhed, da der var tekniske problemer på folkeskolen.dk ved offentliggørelsen kl. 9.

Powered by Labrador CMS