A-kasse

Denne besked møder medlemmerne - herunder ledige lærere på dagpenge - hvis de går ind på Lærernes a-kasses hjemmeside
Denne besked møder medlemmerne - herunder ledige lærere på dagpenge - hvis de går ind på Lærernes a-kasses hjemmeside

Nyt it-system: Lærernes a-kasse lukker for sagsbehandling i en uge

Lærernes a-kasse er i gang med at overgå til et nyt it-system. Fra i morgen eftermiddag og en lille uge frem vil a-kassen ikke kunne behandle sager, og ledige lærere vil ikke kunne logge ind og indsende blanketter.

Publiceret Senest opdateret

”Vi skifter IT-system”

Sådan lyder meldingen på Lærernes a-kasses hjemmeside i disse dage.

Konsekvensen er, at ledige lærere fra tirsdag kl. 15.30 og resten af ugen ikke vil kunne logge ind på hjemmesiden – og det har ikke været muligt at logge på ’Min side’ via appen siden i fredags.

”Udskiftningen af vores IT-systemer betyder, at vi fra i morgen eftermiddag og ugen ud ikke har mulighed for at sagsbehandle, og medlemmerne vil ikke kunne logge på ’Min side’”, forklarer administrationschef i Lærernes a-kasse Heidi Olsen.

Hun understreger dog, at det ikke betyder, at nogen risikerer at gå glip af deres udbetaling af dagpenge.

”Vi har kommunikeret bredt ud til alle medlemmerne i god tid, og vi kan se, at lærerne har taget det til sig, fordi mange har sendt deres informationer ind i god tid. Vi har arbejdet på højtryk for at behandle medlemmernes henvendelser inden nedlukningen og resten behandler vi, når vi igen får adgang til systemet fra mandag i næste uge. Her forventer vi naturligvis, at der ligger mange henvendelser, men vi bestræber os på at behandle alle henvendelser så hurtigt som muligt efter den 13. november”, siger hun.

Kommer med ny app

I forbindelse med udskiftningen af a-kassens IT-systemer er der også blevet bygget en ny app.

”Udover at appen bliver mere simpel at finde rundt i, har vi arbejdet på at gøre det lettere at kommunikere med os inde i appen, så det bliver nemt at have a-kassen med i lommen”, forklarer Heidi Olsen.

Det vil stadig være muligt at ringe til a-kassen for hjælp og vejledning, imens a-kassen er i gang med at overgå til det nye it-system. Medlemmerne finder akutnummeret på laka.dk.

Heidi Olsen understreger, at det kun vil være muligt at få svar på mere generelle spørgsmål, da medarbejderne ikke vil have mulighed for at tilgå medlemmernes sager.

Powered by Labrador CMS