Raket på vej
Raket på vej

Gratis naturfagsaktiviteter udendørs i Vejle/Horsens-området

Tændstikraketter, tegnerobot eller bygning af en minikatapult er udeundervisningstilbud fra Insero Horsens til indskolings- og mellemtrinselever lige nu. Mellem det nordlige Vejle og det nordlige Horsens sender de en person ud med rengjort materiale til korte forsøg.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En trækugle sendes afsted i en hjemmebygget minikatapult, eller eleverne får mulighed for at undersøge omgivelserne med et termografikamera og skal finde det varmeste og koldeste sted. Foreningen Insero Horsens, som er udsprunget af egnens tidligere energiselskab, tilbyder personale og materiale til aktiviteter på 45 minutter udendørs i naturfagsundervisningen. Også aktiviteter som den lille ingeniør eller corona-postkort til bedsteforældrene er tilbud fra Insero, der også har mobile naturfagslaboratorier, som de låner ud til skoler.

Andre uden for lokalområdet kan også være med - mod betaling.

De yngste elever kan bygge tårne og lange broer eller arbejde med sæbebobler, mens raketterne og tegnerobotten er tilbud til mellemtrinnet. Aktiviteterne tilbydes til den udendørs undervisning, som er endnu mere aktuel nu, og Insero understreger, at alt materiale er nyvasket og rengjort.

Læs mere

Se mere her

Powered by Labrador CMS