Anne Marie Busk Jepsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg, at vi 26. november modtog meddelelsen om Anne Marie Busk Jepsens alt for tidlige død. Hun blev 45 år. Anne Marie døde efter lang tids sygdom, som hun kæmpede tappert og værdigt imod.

Anne Marie Busk Jepsen blev dimitteret fra Tønder Seminarium 1977 og kom til Svaneskolen i Væggerløse samme år. Anne Marie fik lige fra sin ansættelse timer i skolens overbygning, hvor hun underviste i dansk og engelsk. Med baggrund i sin opvækst i Sønderjylland påtog hun sig også i de senere år at undervise i tysk, da skolen fik behov for dette. Hun arbejdede pligtopfyldende, seriøst, velforberedt, engageret og med omsorg for eleverne.

Anne Marie var særdeles vellidt af både elever og kolleger som det varme, engagerede, rummelige og accepterende menneske, hun var. Anne Maries grundsyn var optimistisk, og både i arbejdet og på det private plan valgte hun det gode i ethvert menneske.

Anne Marie vil blive husket som det fine menneske, hun var.

Kollegerne ved Svaneskolen