Debat

Kryds for rimelige forhold

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

FDM gør det, forældrene i Køge (Forældrelisten) gør det, alle slags interesseorganisationer (lige fra mastodonterne DA/DI og LO/SID/HK til den lokale bordtennisklub) gør det: de forsøger at tage del i den politiske proces og at påvirke politikere til at forstå og arbejde for deres sag. Det er jo helt legalt - bemærk dette, DLF - og for politikerne er der rigtig mange stemmer i det.

Ja, men skal vi lærere nu til at tænke populistisk og begynde at stemme på partier på grundlag af deres politik i enkeltsager - for eksempel vores arbejds- og pensionsforhold? Jeg mener ja, i modsætning til hvad jeg har ment tidligere.

Lad os lytte opmærksomt til partiernes udmeldinger - for få dage siden var nogle ude med, at 'lærere skal holde færre møder og undervise flere timer'! Lad os gå til politikerne og få dem ud af busken om deres mening om ovennævnte citat.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Til sidst: Ud over hvad der bringes i dette fremragende organ, ville det givet hæve vores informationsniveau væsentligt, hvisvi havde mulighed for en menings-/oplysningsudveksling via foreningens IT-apparat.

Trods denne manglende mulighed er jeg ret sikker på, at vi er rigtig mange, der vil placere vores krydser til størst mulig gavn for den samlede lærerstand, såvel de aktive som os 'passive'.

Finn Døygaard

Køge

Svar

På www.folkeskolen.dk er der en løbende debat, hvor alle kan udveksle meninger.

Redaktionen

Powered by Labrador CMS