Anmeldelse

Nye hæklerier

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her er mange gode og enkle ideer til tøj og tilbehør. De fleste vil kunne fremstilles af teenagepiger, der har blot lidt øvelse i hækling.

Bogen er en opfølgning på forfatterens tidligere og allerede udsolgte bog om hækling. Her er ikke vist hækleteknikker, men der henvises til den tidligere udsendte "Hækleskole", hvor alle hækleteknikker er grundigt forklaret.

Bogen her indeholder opskrifter på såvel lette som mere indviklede modeller. Der er flere fine ideer til toppe og bluser, hvoraf flere er hæklet i tynde garner og med grov hæklenål, så resultatet bliver luftigt og arbejdet overkommeligt. Af andre overkommelige ting kan nævnes sjaler, ponchoer, tasker, hatte og luffer.

Vil man arbejde mere avanceret, kan nævnes jakker, etagenederdel og kjole.

Til alle modeller er der en grundig og punktvis opstillet opskrift. Alle modellerne er vist på indbydende fotos af unge piger iført modellen. Ved nogle af modellerne findes også et detailfoto, så strukturen i det hæklede klart fremgår.

Bagest i bogen findes en oversigt over de anvendte garner med beskrivelse af, hvad de indeholder, samt deres løbelængde.

Powered by Labrador CMS