Debat

Det skal gemmes

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har i dag modtaget særnummeret med resultaterne af medlemsundersøgelsen. Jeg synes det er flot, at det så hurtigt og let læseligt bliver sendt ud til os. Jeg har pillet denne del af bladet ud og forsynet det med en stiv 'klemmeryg'. Det skal gemmes. Men det irriterer mig, at jeg skal sidde og arbejde med min forenings undersøgelse, afbrudt af helsides annoncer for Tampax, Olieindustrien, Den Danske Bank og Texas Instruments. Var det virkelig nødvendigt at give storkapitalen så gode reklamebetingelser for at kunne viderebringe undersøgelsen til medlemmerne?

Om 14 dage skal jeg pååbent medlemskursus, og jeg ser, at undersøgelsen ikke er på programmet! Kan det virkelig være rigtigt?

Men altså, tak for den. Jeg håber I vil bruge den på rette steder!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Robert Refby

Ishøj Lærerkreds, kreds 18C

Svar:

En del af udgifterne til udgivelse af Folkeskolen dækkes ved salg af annoncer, og nummeret med undersøgelsesresultaterne var i denne sammenhæng et helt almindeligt nummer.

Redaktionen