Interaktiv fortællestafet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu får børn i hele landet muligheden for at digte med på en historie og supplere hinanden i en interaktiv fortællestafet. »Skriv dig ind i historien« er et dramaturgisk og musikalsk projekt, som lanceres af Danmarks Radio i starten af oktober. På www.dr.dk/piccolo vil forfatterne Jens Blendstrup og Joan Rang Christensen lægge indledninger til historier, og det er ud fra disse, der skal tages udgangspunkt. Man kan også digte videre på andre børns bidrag. Forfatterne vil hver dag tage stilling til de indsendte forslag og sætte dem sammen til dagens afsnit. Efter en uge afsluttes historien, som kan høres i radioen på P2 mellem 18.30 og 19.00. Komponisterne Fuzzy og Thomas Sandberg vil sætte musik til historierne.

For yderligere information kontakt informationsmedarbejder Kathrine Andersen Haarløv på kata@dr.dk eller telefon 2627 8472.

Powered by Labrador CMS