Uskolet

Forældre: Folkeskolen stadig det rette valg for andres børn

Publiceret

Ifølge en ny undersøgelse mener et stigende antal forældre, at den danske folkeskole stadig er det bedste tilbud for andres børn. Det er ikke mindst de såkaldt resursestærke familier, der bakker op om, at andre bør bakke op.

“Den danske folkeskole er en af grundpillerne i vores velfærdssamfund, og derfor er det også vigtigt, at andre familier støtter op om institutionen, så vi sikrer en mangfoldighed af elever med forskellig baggrund og diversitet, og så eleverne lærer at møde børn, der ikke kun ligner dem selv”, lyder det fra en forælder.

“Det handler om noget så grundlæggende som sammenhængskraften i et stadig mere polariseret samfund, og her spiller folkeskolens elevsammensætning utvivlsomt en ganske afgørende rolle”, fortsætter forælderen, der dog selv har valgt en privatskole til sit barn.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.