Jens Voetmann

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med stor sorg, vi i DLF's kreds 80 har modtaget den triste meddelelse, at vores næstformand, Jens Voetmann, den 2. august er afgået ved døden. Selv om vi de sidste uger vidste, hvilken vej det gik, er det svært at fatte, at Jens ikke er blandt os mere.

I seksten år har Jens været at finde blandt kredsens tillidsrepræsentanter. Jens har altid bidraget analytisk og konstruktivt, hvad enten det har drejet sig om input på tillidsrepræsentantmøder, oplæg til forhandlinger eller i alle andre sammenhænge, hvor han har deltaget. Jens har haft en sjælden evne, som ikke er mange af os forundt. Han har kunnet sige tingene ligeud, kort sagt tage tyren ved hornene, og det på en måde, så ingen har følt sig gået for nær.

Ligesom vi i kredsen har nydt godt af Jens' mange kvaliteter, ved vi, at kollegerne på Vibeskolen har meget at takke ham for. Med sit rolige væsen og måde at finde løsninger på har han afhjulpet mange svære situationer gennem årene.

Vi har i Jens mistet en dygtig og værdsat tillidsrepræsentant.

I 2013 indtrådte Jens i kredsstyrelsen, hvortil han i flere år »kun« havde ønsket at blive valgt som suppleant. I kredsstyrelsen udmærkede Jens sig ved sit klarsyn og ved sin konstruktive tilgang til arbejdet for vore medlemmer. Også i festligt lag vil vi savne Jens, han var altid god for en quiz, og med den brede viden, han havde, ville vi alle gerne være på hold med ham. Fra sommeren 2015 blev Jens fællestillidsrepræsentant i Nyborg Kommune, og da kredsen i foråret 2016 skulle have ny næstformand, var det naturligt at pege på ham. Desværre fik han ikke rigtig mulighed for at udfylde den rolle, da han kort tid efter blev syg, og kræften satte sig sine spor, indtil han så måtte opgive kampen.

Vore tanker går til hustruen Helle og de to sønner, Magnus og Lasse.