Debat

Feriedage

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et par ord til forhandlerne om vores såkaldte feriedage. Det tyder på, at vi skal følge det øvrige arbejdsmarked, således at det ender med den sjette ferieuge.

Udmærket! - Problemet er så følgende: Kunne man ikke gøre det muligt, at lærerne selv kunne vælge feriedage. Således at det var muligt at vælge enkelte feriedage hen over året. Jeg mener godt, man kunne bruge den sjette ferieuge som den ansattes mulighed for personlig velfærd eller som led i almindelig personalepleje.

I øjeblikket kan man kun få nedskrevet sin arbejdstid eller udbetalt sine feriedage. Derfor mener jeg, vi skal have nedbrudt de stive systemer, som forhindrer en moderne og fleksibel arbejdsplads.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg opfordrer derfor forhandlerne til at ligestille mine feriedage med det øvrige arbejdsmarkeds.

Bruno Larsen

Albertslund