Jørn Rasmussen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det kom som et chok, da vi modtog besked om, at Jørn Rasmussen stille var afgået ved døden lørdag den 26. januar. En kort periode efter Jørns afsked fik vi denne triste meddelelse mandag formiddag. Jørn var afholdt og respekteret af såvel lærere som elever. I hans mangeårige virke som lærer, først på Kildegade Skole og senere på Midtbyskolen, var idræt og matematik Jørns store interesse. Jørn var på skolen kendt som fodboldstjerne. Han spillede i mange år på byens førende hold i HFS, og det blev også til fire A-landskampe i den røde trøje. Ved siden af sit lærerjob var han i en del år konsulent og instruktør i Jydsk Boldspil-Union og Dansk Boldspil-Union, hvor han entusiastisk fulgte med til det sidste. Jørn var af og til væk fra skolen. Han var til et eller andet med fodbold. Det var hans et og alt.

Indimellem blev der også tid til camping. Det foregik i Skagen og Ebeltoft.

Jørn var venlig og imødekommende, og han fulgte ivrigt med i sine elevers dagligdag. Han var engageret i 10. klasse, hvor han med stor interesse deltog i restaurantprojekt og udlandstur.

Vores medfølelse samler sig om den største plads i Jørns liv. Den plads havde Kirsten og børnene - Mette, Janne og Jacob.

Æret være Jørn Rasmussens minde.

Michael Bro

Midtbyskolen, Horsens