Konference om etnisk ligestilling

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 22. marts afholder Rådet for Etnisk Ligestilling sin anden stafetkonference. Stafetten er siden sidste år blevet givet videre til over 6.000, hvoraf mange har grebet den og er begyndt at forvandle ideer til resultater. Det har blandt andet resulteret i en ny forening, Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet, samt en udvikling af etnisk ligestilling i ti ungdomsråd.

Stafetten er ideen om, at vi alle gennem en aktiv indsats kan skabe reel ligestilling. Det kan kun lykkes, hvis mange griber en stafet, hvilket betyder, at man gør en aktiv indsats lige der, hvor man selv befinder sig.

Konferencen foregår på Nyborg Strand. Det er gratis at deltage. Sidste frist for tilmelding er den 19. februar. Yderligere oplysninger fås på telefon 3395 6700.