Ny på redaktionen

Publiceret Senest opdateret

Første juni startede Jesper Knudsen som journalist på Folkeskolen. Jesper Knudsen har de seneste fem år selv prøvet kræfter med jobbet som underviser på Roskilde Universitet, hvor han var studielektor i journalistik.

Han er uddannet journalist fra selv samme sted og fra Politiken, men engang troede han, at han skulle være folkeskolelærer.

”Jeg har været fascineret af lærergerningen og af lærerne siden min folkeskoletid, og jeg ville faktisk gerne være lærer engang. Det var cool, at de stod der og vidste alt muligt. Og folk lyttede til dem. Det var jo før internettet, så de blev ligesom den største portal til ting, man ikke vidste, at man havde brug for at vide”, fortæller Jesper Knudsen.

Den ambition stoppede dog brat engang i halvfemserne, da han oplevede, hvordan klassekammeraterne bød vikarer velkommen på Egebjergskolen i Ballerup.

”Når nu man ikke er egnet til at undervise børn, er noget af det fineste at kunne være medie for alle dem, der gør”, siger han.

På fagbladet Folkeskolen og folkeskolen.dk skal Jesper Knudsen dække stofområderne pædagogik, skoleledelse og lærernes efteruddannelse.